ЗДО № 2 "Подоляночка"

Чт, 25.04.2024, 03:44

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2018 » Травень » 16 » Великдень
14:59
Великдень

                                                      Святкування на Великдень

   Нині небо і земля радо торжествують Христос Воскрес! І у відповідь звідусіль лине: «Воістину Воскрес!». З приходом Великодня ожило все. І це зрозуміло, адже Великдень вселяє у душі людей надію, віру і любов.  То ж не залишаються осторонь ні дорослі,ні діти, щоб у спілкуванні дарувати один одному душевне тепло.

   Так, 11 квітня на гостини в ДНЗ №2 «Подоляночка» завітали вельмишановні гості із м. Хмельницький Головний Отаман Крайового козацького полку «Подільські джури», ректор ХОІППО, доктор педагогічних наук, професор Віктор Євгенович Берека та методист ХОІППО Лариса Григорівна  Дарченко; поважні люди м.Славути Головний Отаман Хмельницького округу міської громадської організації «Козацтво запорозьке» командор-адмірал, міський голова Василь Богданович  Сидор; речник міського голови Роман Володимирович Бачинський;  начальник управління освіти Ельміра Миколаївна Перепелиця; методист ІМЦ Людмила Сергіївна Курельчук та батьківська громада. Усі мали можливість оглянути виставки великодніх родинних робіт «У пошуках весняної гармонії» і «Великодній рушничок». Активно долучилися до створення писанки, яку розпочала «писати» Лариса Петрушина (вихователь) зі своїми вихованцями,  а далі працювали всі завзято, то ж і писанка вдалася на славу.

       Гості із задоволенням переглянули Великодню розвагу, у якій кожен артист по-особливому зацікавив та  привернув увагу глядачів. І привітна Курочка, і грайливий Рябко, і веселі Мишенята – всі в оновленій музичній залі  старалися, ніби вперше, зіграти як найкраще. Артисти отримали книгу та  ласощі.  Гості почули  щирі слова подяки   за підтримку і взаємопрацю від завідувача Ольги Іванівни Дідушок та матусі Алли Володимирівни Пермякової.

       Цінуймо своє українське, радіймо всьому і всім, хто нас оточує, щоб відчути радість життя та бажання втілювати нові задуми  заради найголовнішого – наших дітей.

Адміністрація ДНЗ №2 «Подоляночка»

                  

   

Переглядів: 476 | Додав: slavutadnz2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
uCoz