ЗДО № 2 "Подоляночка"

Пт, 26.04.2024, 16:20

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2017 » Вересень » 22 » Шануймо людей, які вирощують ліси
19:23
Шануймо людей, які вирощують ліси

Ліси – головне природне багатство народу України. Із незапам’ятних часів людина користувалася дарами лісу, його харчовими продуктами.  Cлавутські ліси багаті на цінні харчові продукти: їстівні плоди деревних і чагарникових порід, різноманітні високовітамінні ягоди, гриби, березовий та кленовий соки, лікарську сировину, інший видовий склад рослинного й тваринного світу. Однак основним продуктом лісів є цінна деревина - про це ми дізналися із вуст екскурсовода мисливствознавця Каравана Миколи Ігоровича.

    Пріоритетними завданнями у діяльності лісового господарства міста Славути, як поділився з нами  керівник Сапожнік Віктор Вікторович є збереження та раціональне використання лісових ресурсів, збереження біорізноманіття, збільшення площі лісів у державі.

     Малеча «Подоляночки» разом із вихователями уже багато років поспіль відвідує Кімнату лісничої пропаганди Славутського лісгоспу. І щоразу, і дорослі, і діти дивуються красі та благоустрою території, а найбільше душевній теплоті працівників підприємства. Багаті на враження та зі щедрими подарунками  вихованці повернулися у заклад.

      Співпраця не завершилася, вона лише продовжується, адже ми маємо ще намалювати цікаві малюнки, поділитися враженнями з однолітками та батьками.

     Кожен, від малого до великого,  має усвідомити, що вирощування лісу – надзвичайно важка праця , як і будь – яка на землі. ЇЇ результати майже недосяжні віку тих, хто садить і плекає це зелене диво планети – український ліс. Ліси – охоронці нашого краю. Ми вирощуємо дуби, сосни, інші дерева в лісі, а ліс вирощує нас, формує нашу свідомість, виховує любов до рідного краю. З нагоди професійного свята і дорослі, і діти ДНЗ №2 «Подоляночки» щиро вітають зі святом та бажають міцного здоров'я, родинного благополуччя та вагомих трудових досягнень. 

Вихователь-методист ДНЗ №2 «Подоляночка»

Переглядів: 514 | Додав: slavutadnz2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
uCoz